Fiska öring eller regnbåge hos oss!
Nickbergets jaktcamp är av Sveriges ledande jakt-, fiskearrangörer. Vi arrangerar fiske i vår hembygd där många sportfiskare har fått uppleva fantastiska naturupplevelser. Området ligger i hjärtat av Österbergslagen, bara 16 mil från centrala Stockholm. Men ändå har vi vildmark, orörd natur och tysthet. Vi tillhandhåller guider som kan hjälpa dig att skapa ett bra fiskeäventyr. Sjöarna ligger på Sveaskogs arrenderade mark

Hyr din egen sjö!
Nickbergets jaktcamp erbjuder skräddarsytt fiske för grupp, klubb eller företaget helt efter dina önskemål i Bosjön som ligger nära Stjärnsund och Kloster med den fina natur- och kulturleden Husbyringen. Bosjön är ca.30 Ha stor. Stuga med stor grillplats samt roddbåtar finns. Utsättning kan vara av öring eller regnbåge. Helt efter era egna önskemål. I sjön finns också stor abborre. Björktjärn som ligger i samma område, är en lite mindre sjö på ca.6 Ha med vildvuxen fisk. Även här finns stuga och grillplats. Båda platserna har lugnet in på sig och storslagen natur.

 

Isättning av fisk
Vid hyra av sjön per tillfälle är standard isättning av fisk:

Antal Pers -15 16-20 21-25 26-30
I släppt fisk. (30kg) (40kg) (50kg) (60kg)

Regler
- Sjön måste bokas i förväg och det görs hos Gunilla Gustavsson på telefon: 070-719 83 55 eller
Emaila: info@njfc.se
- Betalningen via faktura eller förskottsbetalning 30 dagar netto.
- Fiske tider är 10.00-09.00.
- Mete, spinnfiske och flugfiske tillåtet.
- Med ovanstående utr. Ingen begränsning på fångad/upptagen fisk.
- Vid avfärd skall stugan och vägbom låsas samt att stor aktsamhet skall råda med eldning.

Kontakta oss
Nickbergets jaktcamp är beläget strax öster om Hedemora uppe i Garpenbergs stora skogar. Vi bedriver fisket efter normala vårdande former. Det är bra om du är ute och bokar i god tid. Vi kan naturligtvis också ställa upp med kort varsel.

 

 

Nickbergets jakt- & fiskecamp
Vikbyn 208 , 776 91 HEDEMORA
Gunilla 070-719 83 55
Mail info@njfc.se