Jakt på högvilt och småvilt!

Nickbergets jaktcamp är en av Sveriges ledande jaktarrangörer. Vi arrangerar jakt och fiske i vår hembygd där generationer av jägare-sportfiskare fått uppleva fantastiska naturupplevelser.

Området ligger i hjärtat av Österbergslagen, bara 16 mil från centrala Stockholm. Men ändå har vi vildmark, orörd natur och tysthet. I botten har vi ett ”jaktlag” som kan hjälpa dig att skapa en bra jakt.

Jakten sker på Sveaskogs arrenderade mark.

Älg och björn jakt
Nickbergets jaktcamp erbjuder jakt som helt skräddarsys efter dina önskemål. Vi disponerar över 5 000 hektar väl samlad bergslagsjakt Med fin jakt på en välskött älgstam eller björn. Vi kan därför erbjuda såväl stora företagsjakter som små enskilda grupper.

Området vi jagar i är uppdelade i såter, så det går snabbt att omorganisera en förflyttning till ny mark. Vi jagar 2-3 områden/dag med meriterade jämthundar och gråhundar, i grupper om minst 5 personer. Med uppehåll för en rejäl skogslunch mitt på dagen. Alla skyttar hämtas och lämnas på passen och alla transporter inom jaktområdet ingår. Vi har ett nätverk av duktiga erfarna jägare och hundförare som kan ställa upp och bidra till en lyckad jakt. Har du andra önskemål ska vi försöka lösa dem. Vi kan erbjuda dig bra jaktmarker och arrangemang, men vi styr aldrig över jaktresultatet. Den som är tyst och jagar flera dagar får flest skottillfällen. Älgjakten är begränsad med tilldelning och avskjutnings ramar som vi följer noga för att bygga en allt bättre älgstam.

Planera och boka din älgjakt i god tid. Mycket prisreducerade ”Restjakter” kan finnas i december, så tveka inte att kontakta oss!

 

 

Rådjur, räv, bäver, skogsfågel och hare
Nickbergets jaktcamp erbjudersmåviltsjakt som helt skräddarsys efter dina önskemål. Vi disponerar 5000 hektar väl samlad bergslagsjakt med fin jakt på småvilt som rådjur, räv, bäver, grävling, hare och skogsfågel. Vi kan erbjuda såväl företagsjakter som små enskilda jakter, dagkortsjakter. Vi har ett nätverk av duktiga erfarna jägare och hundförare som kan ställa upp och bidra till en lyckad jakt oavsett jaktform som pyrsch-, vak-, topp-, gryt-, smyg-, eller drevjakt. Vi har tillgång till harhundar, rådjurshundar och träd skällare, men man kan också ha egen hund med sig. Har du andra önskemål ska vi försöka lösa dem, allt för att ni ska få en lyckad jaktupplevelse.

Vi kan erbjuda dig bra jaktmarker och arrangemang, men vi styr aldrig över jaktresultatet. Den som är tyst och jagar flera dagar får flest skottillfällen.

Statligt Jaktkort
Självklart ska du ha statliga jaktkort, gällande vapenlicens för ditt vapen och en ansvarsförsäkring.

Skjutbana
Inom området finns en skjutbana där vi både kan provskjuta och arrangera skytteträning.

Kontakta oss
Nickbergets jaktcamp är beläget strax öster om Hedemora uppe i Garpenbergs stora skogar. Vi bedriver jakten efter jakttabell vilket innebär att det är bra om du är ute och bokar i god tid. Vi kan naturligtvis också ställa upp med kort varsel.


 

 

Nickbergets jakt- & fiskecamp
Vikbyn 208 , 776 91 HEDEMORA
Gunilla 070-719 83 55
Mail info@njfc.se